Testimonials voor ondernemers | Christine Terwiel

Interviews voor testimonials: social proof

Christine TerwielWebcoach & internet tekstschrijver

Wil je testimonials van klanten op je website? Maar weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt? Ik regel het voor je en interview je klanten, zodat mensen die jou nog niet kennen, van anderen kunnen horen hoe fijn het is om met jou te werken.

Je bent goed in je vak en je kunt mensen helpen met de kennis en ervaring die je hebt. Dan is het handig als je blogpost, nieuwsbrief en e-book dat ook uitstralen.

Dit kan ik voor je doen:

Ik help je je online teksten te verbeteren, zodat jij met een goed gevoel een professionele tekst kunt publiceren. Ik haal niet alleen de spelfoutjes eruit, maar zorg ook dat het een tekst wordt die lekker leest op het scherm.

Dit is wat klanten zeggen:

Raymond van DrielF-Act Training en coaching

“Ik kwam maar niet toe aan het herschrijven van mijn website en ik vond dat ik dat eigenlijk zelf moest kunnen. En toen kwam ik Christine tegen.

Ze heeft me op weg geholpen met mijn website. Zowel met het ontwerp van een nieuwe structuur als het aanpassen van mijn teksten. Daar ga ik nu zelf verder mee aan de slag.

Daarnaast dacht zij fijn mee met de marketing; waar ben ik goed in? Waar vragen mijn cliënten mij het meest? 

Ik vond het best bijzonder dat ze enkele van mijn klanten belde voor testimonials. Die gaven stuk voor stuk aan het een heel prettig interview te hebben gevonden. Het voelde als een warme douche toen ik die teksten binnenkreeg. 

Ik beveel Christine Terwiel aan omdat zij goed luistert, je afspraken met haar kan maken en zij die serieus neemt. Ze is enthousiast en heeft een heel persoonlijke, warme aanpak, met humor. Zij heeft mijn verwachtingen overtroffen!”

Laat me ook jouw verwachtingen overtreffen!