Webteksten redigeren | Christine Terwiel

Webteksten redigeren: de puntjes op de 'i'

Christine Terwiel  Webcoach & internet tekstschrijver

Is je e-book, blog, nieuwsbrief of andere webtekst al zo goed als af, maar heb je iemand nodig die de taalfouten eruit haalt en de tekst lekker leesbaar maakt? Stuur hem naar mij. Ik redigeer de tekst voor je naar een professionele webtekst waar jij trots op kunt zijn.

Je bent goed in je vak en je kunt mensen helpen met de kennis en ervaring die je hebt. Dan is het handig als je blogpost, nieuwsbrief en e-book dat ook uitstralen.

Dit kan ik voor je doen:

Ik help je je online teksten te verbeteren, zodat jij met een goed gevoel een professionele tekst kunt publiceren.

Ik haal niet alleen de spelfoutjes eruit, maar zorg ook dat het een tekst wordt die lekker leest op het scherm.

Dit is wat klanten zeggen:

Raymond van DrielF-Act Training en coaching

“Ik kwam maar niet toe aan het herschrijven van mijn website en ik vond dat ik dat eigenlijk zelf moest kunnen. En toen kwam ik Christine tegen.

Ze heeft me op weg geholpen met mijn website. Zowel met het ontwerp van een nieuwe structuur als het aanpassen van mijn teksten. Daar ga ik nu zelf verder mee aan de slag.

Daarnaast dacht zij fijn mee met de marketing; waar ben ik goed in? Waar vragen mijn cliënten mij het meest? 

Ik vond het best bijzonder dat ze enkele van mijn klanten belde voor testimonials. Die gaven stuk voor stuk aan het een heel prettig interview te hebben gevonden. Het voelde als een warme douche toen ik die teksten binnenkreeg. 

Ik beveel Christine Terwiel aan omdat zij goed luistert, je afspraken met haar kan maken en zij die serieus neemt. Ze is enthousiast en heeft een heel persoonlijke, warme aanpak, met humor. Zij heeft mijn verwachtingen overtroffen!”

Laat me ook jouw verwachtingen overtreffen!

​Wil je me naar een hele website laten kijken, naar een nieuwsbrief of naar een wat groter traject, laten we dan even bellen of mailen, dan ​weet ik wat je nodig hebt en maak ik een offerte op maat voor je.

Wil je me je blogposts laten redigeren, dan kun je kiezen uit twee strippenkaarten:

10 blogpost redigeren

Voordeligste optie

​Ik redigeer tien blogposts ​​voor je. ​Het resultaat: ​tien teksten die je doelgroep graag leest. ​De berichten mogen per stuk maximaal ​700 woorden lang zijn (bij langere posts kun je meer strippen gebruiken). De strippenkaart is een jaar geldig.

​950

5 blogposts redigeren

Voor als je niet zoveel teksten schrijft

Ik redigeer ​vijf blogposts ​​voor je. ​Het resultaat: ​vijf teksten die je doelgroep graag leest. ​De berichten mogen per stuk maximaal ​700 woorden lang zijn (bij langere posts kun je meer strippen gebruiken). De strippenkaart is een halfjaar geldig.

550