Werk met mij | Christine Terwiel

Werk met mij

Je hebt een eigen bedrijf en je wilt online gevonden worden door klanten met wie jij graag werkt. En als ze je vinden, dan wil je natuurlijk het liefst dat ze gelijk snappen dat jij de aangewezen persoon bent om mee samen te werken. Je wilt genoeg klanten om er goed van te kunnen leven.

Maar je site draagt daar nog niet genoeg aan bij.

Als je dat wilt veranderen, is het handig om te leren hoe je je website goed inricht, hoe je de juiste teksten schrijft, hoe je mensen ervan overtuigt met jou te werken en hoe je in contact blijft met je klanten.

Laat ik daar nou zo'n twintig jaar ervaring in hebben.

Ik help zelfstandig ondernemers aan goede websites en lekker leesbare webteksten, zodat ze de klanten krijgen met wie ze graag werken!

Kijk hieronder wat ik voor jou kan doen.

Refresh je website!

Je wilt je website verbeteren, maar waar begin je? Waar zitten de quick wins? Wat is nu echt belangrijk om aan te pakken en wat is het effect van een verandering? Ik help je daarbij. 1-op-1 met eerst een webscan en dan verbetertips, dus alle aandacht voor jou en je website.

Webteksten die overtuigen

Je bent goed in je vak en je kunt mensen helpen met de kennis en ervaring die je hebt. Dan is het handig als je blogpost, nieuwsbrief en e-book dat ook uitstralen. Ik help je je online teksten te verbeteren, zodat jij met een goed gevoel een professionele tekst kunt publiceren. Ik haal niet alleen de spelfoutjes eruit, maar zorg ook dat het een tekst wordt die lekker leest op het scherm.

Testimonials voor ondernemers

Je hebt tevreden klanten die precies kunnen vertellen waarom ze graag met jou werken. Dat kan mensen die jou nog niet kennen ervan overtuigen met jou samen te werken. Ik interview jouw klanten voor je. Jij krijgt een kant-en-klare testimonial.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op.